Huisoppas?

Dierenoppas aan huis zorgt voor uw woning en dieren zodat u onbezorgd van de vakantie kunnen genieten!

Dierenoppas aan huis zorgt voor je woning terwijl jij afwezig bent. Vakantie? Job in het buitenland? Dierenoppas verzorgt je dieren, het onderhoud van je tuin, etc...

Hoe gaat het in zijn werk?
De werkwijze van huisoppas kenmerkt zich door het uitermate goed beschermen van de privacy van de opdrachtgevers. De individuele aanpak tussen huisoppas en opdrachtgevers maakt het mogelijk om een pakket samen te stellen geheel volgens de eisen van de opdrachtgever. Tijdens een kennismakingsgesprek worden alle wensen tot in de details besproken.

Wanneer kan huisoppas iets voor jou betekenen.
Op een groter grondgebied waar meerdere dieren en taken dienen vericht te worden. (boerderijdieren, honden.....) Bed and breakfast, dierenpensions, andere (gedeeltelijke) bedrijfsmatige lokaties.

Tarief
25 euro per dag voor de eerste 21 dagen van een kalenderjaar te rekenen vanaf 1 januari. 20 euro per dag voor alle meerdere dagen dan de eerste 21 dagen van een bepaald kalenderjaar. Gaat het om 1 of 2 of meerdere periodes in een bepaald kalenderjaar dan maakt dit geen verschil. Gaat het over extra intensieve dierenverzorging, tuinonderhoud dan word een redelijke vergoeding overeengekomen.

Verzekering
Opdrachtgevers dienen zelf over een inboedelverzekering te beschikken om eventueel andere niet op derden te verhalen schade te dekken. Meer info? Klik hier

© Dierenoppas.info // Groothofstraat 4 // 8800 roeselare // info@dierenoppas.info // 0486/272653 // design moof.be